Ervaringen, Module A, Module B

Atri Paragh (Aerobicsopleiding afgerond in 2012)

Geleerd tijdens de opleiding: anatomie van de mens, hoe zit het lichaam in elkaar en hoe werken de spieren, spierbenamingen, opbouw les (warming up, kracht/cardio, cooling down), telling en stemgebruik.
Geleerd na opleiding: alle bovengenoemde aspecten leren toepassen in de praktijk tijdens stages en zelfstandig lesgeven.

 
 Ik heb de aerobics opleiding bij Aavalanche onder leiding van Fauzia positief ervaren. De theorie lessen werden op een interactieve manier gegeven en de praktijk lessen sloten daar goed op aan. De duur van de opleiding is passend bij de hoeveelheid theorie en praktijk.
 
 Ik heb een jaar lesgegeven (bodyshape + bbb) bij een sportschool in Den Haag, Forzafit. Daarna een pauze ingelast vanwege zwangerschap en moederschap. En tot voor kort aan de slag geweest bij een dames sportschool in de Haagse Schilderswijk. Aerobics lessen geven doe ik erbij als hobby. Ik werk namelijk gewoon fulltime op kantoor in de wereld van marketing. Het lesgeven is voor mij een ontspanning en ik doe het met de grootste plezier.
 

Atri Paragh (Aerobics opleiding afgerond in 2012)

Facebooktwitterlinkedinby feather