Ervaringen, Module A, Module B, Module D

Doressa Houwaart (docent kappersschool, aerobicsopleiding afgerond in september 2012)

Ik heb een vaste baan bij sportschool Family Sports en ik geef vijf uur in de week les.

Ik heb zo veel plezier in het lesgeven. Ik word iedere week beter en ik leer nog steeds veel bij. Ik merk gewoon dat ik mezelf iedere keer naar een hoger niveau probeer te brengen om het uitdagend te houden. Ook experimenteer ik op het moment met verschillende nieuwe oefeningen in mijn lessen, om zo nog meer mijn eigen stijl te ontwikkelen.

De opleiding heeft bij mij vooral gezorgd voor een duidelijke basis. Het menselijk lichaam, veel verschillende bewegingen, zowel theorie als praktijk. Ik vond het vooral prettig dat de opleiding heel afwisselend was met praktijk en theorie op dezelfde dag, dat houdt je aandacht er bij. Ik geef zelf les in het onderwijs en weet daarom als geen ander hoe belangrijk afwisseling is.
Het was een hele leuke tijd van studeren, teamwork en gezelligheid!

Ik verdiep me nog dagelijks in andere stijlen van Pilates en verschillende vechtsporten om te gebruiken tijdens mijn lessen. Vooral om te kunnen variëren en nog allrounder te worden. Ik ben nooit uitgeleerd. 

Fauzia, nogmaals bedankt voor alles. Zonder jou was ik nooit zover gekomen. Jouw enthousiasme sloeg op mij over en ik wilde nog maar één ding en dat was aerobic instructrice worden!  En nu ben ik het!

Facebooktwitterlinkedinby feather